Schoonheidssalon
Silence of Beauty

Schoonheidssalon

10 minuten vanaf Breda
Schoonheidssalon Silence of Beauty is een schoonheidssalon in Langeweg. Dit is een klein maar zeer rustig dorpje nabij Zevenbergen en op 10 minuten afstand vanaf Breda.

Alles draait om jou
Mijn salon is nieuw, ruim van opzet en tuingericht. Het is een ruimte waar je echt tot jezelf kan komen en waar de behandelingen in principe in stilte worden uitgevoerd. In mijn salon draait het allemaal om jou. Ik luister naar jouw wensen en ga voor kwaliteit. De prachtige Dr. Hauschka behandelingen zijn gericht op de lymfe en een weldaad voor lichaam en geest. Je lichaam ontspant volledig en een dag later is het effect van de behandeling nog steeds voelbaar.

Welnessbank versus behandelstoel
Inmiddels is mijn salon uitgerust met zowel een behandelstoel als een Welnessbank die geheel aangepast kan worden aan jouw lichaam. Tijdens de behandelingen wordt je lichaam warm gehouden met een warme kruik, deken en/of dekbed. Ook hierbij luister ik naar jouw wensen en vind ik het belangrijk dat jij mede, door een ontspannen houding en een warm lichaam, een echt moment voor jezelf ervaart.

Het tuingerichte karakter van de salon en de afstemming van de ruimte op de seizoenen zorgt voor een eenheid met de natuur. Hier kan je denken aan:

  • Het frisse van de lente met zijn ontluikende bloemen.
  • De zomer met zijn kleurige bloemenpracht en zingende vogels.
  • Het karakteristieke van de herfst met bomen die de bladeren verliezen.
  • Of de winter met zowel kale bomen als groene naaldbomen en dennenappels.

 

   

Verkoop Dr. H. producten, cadeaubonnen en Hugo Frosch kruiken
De salon is dagelijks geopend. Ook een afspraak op zondag behoort tot de mogelijkheden. Tevens kunt u in de salon terecht voor de verkoop van Dr. Hauschka producten, cadeaubonnen en Hugo Frosch kruiken. Deze kruiken houden je goed warm en zorgen voor een betere nachtrust. De kruiken bestaan voor 80% uit biologisch gerecyclede grondstoffen.

Waarom onderscheidt deze Hugo Frosch kruik zich van andere kruiken?

  • Er zitten geen weekmakers is
  • PVC vrij
  • Plastic vrij
  • Geproduceerd op een milieuvriendelijke wijze.
  • Ze zijn zacht en flexibel
  • Ze blijven de hele nacht warm

Altijd weer fijn als ik warm ontvangen wordt in de hele mooie salon,die warmte ,rust en stilte uitstraalt met uitzicht op een mooie tuin.

De behandelingen worden heel nauwkeurig en professioneel uitgevoerd.
Het voelt en het is altijd erg ontspannen, echt een moment voor mezelf.

De afspraken verlopen erg flexibel. De producten van Dr.Hauschka zijn erg fijn. Deze producten zijn vrij van synthetische geur en kleurstoffen, wat ik belangrijk vind.
Eenmaal gewend aan deze producten, wil je niet anders meer.