Schoonheidssalon
Silence of Beauty

Marianne Wiersma – Tjalsma

 

Dr. Hauschka therapeut, gespecialiseerd schoonheidsspecialiste en praktijkverpleegkundige/POH

Mijn naam is Marianne Wiersma-Tjalsma. Ik ben in 1966 in een klein plaatsje in de buurt van Sneek (Friesland) geboren. Na de HBO-V ben ik als verpleegkundige in het Antoniusziekenhuis te Sneek gaan werken. Naast mijn werk volgde ik de Hoger Management Opleiding Non-Profit Orgnisatie. In 1998 leerde ik mijn huidige man kennen en zijn wij verhuisd naar het warme Brabant. Hier kregen wij onze prachtige dochter en wonen wij nog steeds met heel veel plezier.

Kwaliteit van zorg
In Brabant heb ik eerst in een ziekenhuis in Tilburg en daarna tot 2019 in een ziekenhuis in Breda gewerkt. Als speerpunt heb ik de kwaliteit van zorg. Iets wat ik altijd hoog in het vaandel heb staan om op zo’n manier de beste zorg te kunnen leveren. Ik vind het belangrijk dat de ander echt wordt gehoord en dat er voldoende tijd voor vrij wordt gemaakt. Het verhaal achter ieder mens met zijn of haar beleving intrigeert mij.

 

“Ik werk vanuit mijn hart en heb altijd het beste met de ander voor. Samen op weg en dan het liefst zo dicht mogelijk bij natuur.”

Gespecialiseerd schoonheidsspecialist
In 2015 ben ik bij Esthetica in Breda gestart met de opleiding tot schoonheidsspecialiste. Na mijn diplomering heb ik in 2016 bij U-Consultancy een basis- en vervolgopleiding dermatologie gevolgd. Tevens ben ik mij in Manuele lymfedrainage gaan verdiepen en volgde ik hiervoor een cursus bij de Welness academie. In juni 2018 behaalde ik mijn acne specialisatie bij Esthetica in Breda waardoor ik me nu gespecialiseerd schoonheidsspecialiste mag noemen.

Praktijkverpleegkundige/praktijkondersteuner huisartsen en ouderenzorg
In juni 2020 heb ik de opleiding tot praktijkverpleegkundige/praktijkondersteuner huisartsen aan de Avans+ te Breda afgerond.
Gedurende de opleiding liep ik stage in een prachtige huisartsenpraktijk aan de Ginnekenweg te Breda.
Vanaf 1 juli 2020 ben ik in deze huisartsenpraktijk voor vast aangenomen. Ik ga me vooral bezighouden met de chronische zorg te weten: Astma/COPD, diabeteszorg en CVRM (Cardiovasculair Risico Management. Daarnaast ga ik me bezighouden met de ouderenzorg.

Dr. Hauschka
Na een zoektocht naar producten die bij mij zouden passen en waar ik in mijn salon mee wilde werken kwam ik bij de producten van dr. Hauschka terecht. Ik volgde hiervoor een inscholing bij WALA Nederland en na het behalen van mijn diploma werd ik officieel een Dr. Hauschka therapeut. Ik zie het als een voorrecht om met de fantastische producten van dr. Hauschka te mogen werken en uw huid weer te laten stralen.
Het holisme, de ritmes, de lymfestimulatie en het werken met 100% natuurzuiver producten zijn aspecten waar ik me volledig in kan vinden en die ik graag met anderen wil delen. 

De klassieke dr. Hauschka behandeling is in mijn ogen echt een feestje en zorgt voor volledige ontspanning van lichaam en geest. Het gevoel van Wellness dat een ieder na de behandeling ervaart zie ik als een cadeautje van mij aan de ander. Cliënten geven aan dat ze na de klassieke dr. Hauschka behandeling weer in hun energie en kracht zijn gekomen en het gevoel van welbehagen is na de behandeling nog lang tot diep in het lichaam te voelen.

 Up-to-date
Mijn kennis houd ik op peil middels het volgen van cursussen, workshops, scholingen en het bezoeken van WALA-congressen. Het contact met collega dr. Hauschka therapeuten is hierbij een welkome aanvulling.

“De beste en mooiste dingen in de wereld kun je niet zien of zelfs maar aanraken, je moet ze voelen met je hart”

Helen Keller