Schoonheidssalon
Silence of Beauty

Oncologie

Wanneer je ernstig ziek wordt en ingrijpende behandelingen moet ondergaan dan staat je wereld op zijn kop. Door de chemotherapie, bestraling en zware medicatie verandert er veel in je leven. Als verpleegkundige zag ik wat dit alles met de huid kan doen en wat voor impact het krijgen van kanker op iemand zijn leven heeft. Zowel geestelijk, lichamelijk als sociaal. Op de afdeling waar ik werkzaam was bestond 80% uit oncologische patiënten.

Tijdens de behandeling tegen kanker gebeurt er veel met de huid, deze kan uitdrogen, schilferen, rood en gevoelig worden en zelfs gaan jeuken. Als je op tijd start met het verzorgen en beschermen van de huid dan kan dat ertoe bijdragen dat deze neveneffecten worden beperkt. Helaas bevatten de meeste huidverzorgingsproducten huidirriterende bestanddelen zoals alcohol, parfums, phyto oestrogenen en/of huidverstorende bestanddelen.

Alle producten van dr. Hauschka helpen je om je huid tijdens en na je behandeling mooi te houden en te verbeteren. Ik werk alleen met 100% natuurzuivere producten, deze zijn dierproefvrij, zonder chemisch-synthetische geur-, kleur- en conserveringsstoffen of huidonvriendelijke ingrediënten. Tijdens het kuren en/of het gebruik van zware medicatie zijn de producten van dr. Hauschka veilig te gebruiken.

Als dr. Hauschka therapeut wil ik je graag een gevoel van Wellness laten ervaren. Even een moment om alle zorgen naar de achtergrond te verschuiven en een ontspannend moment voor jezelf te hebben. Een moment om op jouw manier te genieten en te mogen en kunnen ‘zijn’. En dat alles met producten die ‘lief en zacht’ zijn voor jouw huid en deze weer laten stralen.