Schoonheidssalon
Silence of Beauty

Dr. Hauschka behandelingen

Sinds Elisabeth Sigmund in de jaren ’60 de basis voor natuurzuivere cosmetica legde, vormt de lymfestimulatie het centrale onderdeel van elke dr. Hauschka behandeling. De kleine lymfecapillairen zijn belangrijk voor het afvoeren van afvalstoffen en overtollig weefselvocht. Wanneer de lymfestroom met zachte strijkbewegingen en penseelstreken wordt gestimuleerd, ontspant en ontgift je huid. Zuurstof en voedingsstoffen worden naar de cellen getransporteerd en het weefsel raakt zijn afvalstoffen kwijt. Terwijl jij je overgeeft aan de behandeling, worden de zelfreinigende processen van je lichaam geactiveerd. Het immuunsysteem wordt versterkt en je weerstand wordt verhoogd.

Tijdens de behandeling wordt je huid met warme kompressen met rozemarijn, dennen, salie, lavendel of citroen verwend. Deze worden afgewisseld met koude kompressen. Aan het einde van de behandeling wordt een dagverzorging aangebracht. Geniet van de ontspannende en tegelijkertijd werkzame impulsen die je huid in evenwicht brengen en je hele lichaam nog dagen laten nagenieten. Een Dr. Hauschka behandeling leidt tot een diepe ontspanning, geeft een doorstroomd en weldadig gevoel en zorgt ervoor dat je na afloop weer meer energie hebt.

“Stilte is zoveel geeft rust als je er open voor staat.

Stilte geeft innerlijke kracht als je het toelaat in je hart”

 

Gezichtsbehandelingen

Klassieke Dr. Hauschka behandeling

Gun jezelf een hele speciale korte vakantie. Een ontspannen voetbad, het uitstrijken van je haren, armen en benen en geurige kompressen laten jou ontspannen.
Duur: 120 min.
€ 115,00

Dr. Hauschka Ontspannings behandeling

Een behandeling zonder dieptereiniging die van top tot teen ontspant en jouw huid weer laat stralen.
Duur: 90 min.
€ 85,00

Dr. Hauschka 'Moment voor jezelf'

De behandeling is gericht op het versterken en ontspannen van de huid en kan op jouw behoeften worden afgestemd.
€ 65,00

Duobehandeling. Even samen genieten

Samen genieten van “Moment voor jezelf de luxe” met de producten van Dr. Hauschka. De behandeling is gericht op het versterken en ontspannen van de huid en kan op jouw behoeften worden afgestemd.
Reinigen van de huid, versterken van de huidfuncties, epileren wenkbrauwen, lymfestimulatie met penselen, huidconditioner of masker, decolleté massage en dagverzorging.
Duur: 2,5 – 3 uur
€ 160,00

Dr. Hauschka reinigende behandeling

Acne behandeling.
Een intensieve behandeling met de natuurzuivere dr. Hauschka producten, speciaal afgestemd op het reguleren van de onzuivere en ontstekingsgevoelige huid. Ik adviseer deze behandeling de eerste vier weken elke week, daarna om de twee of drie weken totdat je huid weer genormaliseerd is.
Duur 50 min
€ 45,00

Duur: 60 min
€ 60,00

Dr. Hauschka basis behandeling

Basisbehandeling.
Heb je weinig tijd maar gun je jezelf toch een genietmomentje met de producten van Dr. Hauschka, dan biedt deze behandeling wellicht een mooie oplossing!

Duur 30 min
€ 35,00

Altijd weer fijn als ik warm ontvangen wordt in de hele mooie salon,die warmte ,rust en stilte uitstraalt met uitzicht op een mooie tuin.
De behandelingen worden heel nauwkeurig en professioneel uitgevoerd.
Het voelt en het is altijd erg ontspannen, echt een moment voor mezelf.
De afspraken verlopen erg flexibel
De producten van Dr.Hauschka zijn erg fijn.
Deze producten zijn vrij van synthetische geur en kleurstoffen, wat ik belangrijk vind.
Eenmaal gewend aan deze producten, wil je niet anders meer.

Lichaamsbehandelingen

Rug-, nek-, schouder- en hoofdmassage

Deze massage is zowel op de spieren als op de lymfe gericht en is een weldaad voor lichaam en geest.
€ 45,00

Lichaamsmassage

Deze massage helpt de spieren ontspannen en verbeterd de circulatie van het lichaam. Deze lichaamsmassage begint met een warm voetenbad met een van de badolie ’s van Dr. Hauschka. Daarna volgt een massage van rug, armen, handen, benen, voeten, buik, decolleté en hoofd. Aan het einde volgt een rustperiode waarin de behandeling kan doorwerken. De totale duur van het bezoek duurt ca. 2 uur.
Duur: 120 min.
€ 95,00